Туреччина надасть Україні кредит на $50 мільйонів

Туреччина надасть Україні кредит на $50 мільйонів

Укрінформ
Україна і Туреччина підписали кредитний договір про надання Україні 50 млн дол. кредиту на фінансування загального фонду державного бюджету.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Відбулися переговори Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Прем’єр-міністра Турецької Республіки Ахмета Давутоглу, який перебуває в Україні з візитом на запрошення глави українського уряду. Перед переговорами урядових делегацій відбулася зустріч прем’єр-міністрів України та Туреччини у двосторонньому форматі. У рамках візиту було підписано кредитний договір між урядами України та Турецької Республіки, що передбачає надання Україні 50 млн доларів США кредиту на фінансування загального фонду державного бюджету", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кредит надається на п’ять років із фіксованою ставкою 2,5% річних. Документ підписали міністр фінансів України Наталія Яресько та представник Секретаріату казначейства апарату Прем’єр-міністра Турецької Республіки.

Крім того, було підписано Угоду між Кабміном України та Урядом Турецької Республіки про передачу Україні укомплектованого збірного наметового польового шпиталя. Угоду підписали Надзвичайний і Повноважний Посол України в Турецькій Республіці Сергій Корсунський та заступник міністра охорони здоров’я Турецької Республіки Еюп Гюмюш. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-