Італійська компанія подала в суд на

Італійська компанія подала в суд на "Газпром"

Укрінформ
Італійська компанія Saipem направила заяву про арбітражний розгляд при Міжнародній торговій палаті в Парижі проти підконтрольної ВАТ "Газпром" South Stream Transport B. V.

Це випливає з матеріалів для інвесторів італійського підрядника, передає РБК-Україна.

Компанія уточнює, що ця скарга може бути включена в загальний позов про стягнення збитків за розірвання контракту та неустойку з дочірньої структури "Газпрому", сума збитків підрахована ще не повністю. 15 грудня South Stream Transport був повідомлена про підготовку арбітражного процесу, йдеться у матеріалах Saipem.

South Stream Transport є оператором будівництва підводної частини "Південного потоку", який мав пройти через дно Чорного моря в обхід України, але так і не був реалізований. Тепер Saipem вимагає 759 млн євро.

Представник South Stream Transport передав РБК через офіційного представника "Газпрому", що компанія отримала повідомлення від Saipem про подачу позову в арбітраж через суперечку щодо контракту на будівництво "Південного потоку". South Stream Transport намагалася домовитися про врегулювання спору мирним шляхом, але італійський підрядник вирішив судитися. South Stream Transport має намір захищати свої інтереси і повністю заперечує претензії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-