Микольська про інвестиції: у 2016 році чекаємо на

Микольська про інвестиції: у 2016 році чекаємо на "перші флагманські заявки"

Ексклюзив
Укрінформ
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі цього року очікують на нові  заявки від міжнародних партнерів щодо інвестицій в Україну, а також збільшення вже існуючих проектів.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу під час свого візиту до Польщі розповіла заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - торговий представник України Наталія Микольська.

"Ми очікуємо, що цей рік буде роком, коли будуть перші флагманські заявки про інвестиції в Україну", - наголосила Микольська.

За її словами, дуже великий інтерес до України демонструють, зокрема, китайські інвестори: "Вони отримали підтвердження, що торговельна частина (ЗВТ – ред.) вступає в силу, вони отримали підтвердження курсу, куди ми рухаємося, і найближчим часом ми побачимо виходи на ринок України".

Дуже важливим, додала Микольська, є збільшення портфелів тих зарубіжних інвесторів, які вже ведуть бізнес в Україні, або відклали старт своїх проектів до моменту початку реалізації зони вільної торгівлі між Києвом і Брюсселем.

Торговий представник також зауважила, що через обмеження, які Росія запровадила проти європейських товарів, виробництво певних видів товарів може бути перенесено з Росії на територію України, щоб виробляти товари як для ринку України, так і ринку ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-