Порошенко про новий меморандум з МВФ: Ми досягли домовленості

Порошенко про новий меморандум з МВФ: Ми досягли домовленості

Укрінформ
Президент Петро Порошенко і директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард досягли домовленості щодо нового меморандуму співпраці України з Міжнародним валютним фондом.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Ми досягли домовленості, і, з моєї точки зору, амбітна програма реформ допоможе Україні в 2016 році, і я дякую за це Крістін Лагард", – сказав Президент коментуючи журналістам результати зустрічі у Давосі.

Порошенко висловив подяку Лагард за підтримку України. "Наша програма реформ розроблена спільно з Міжнародним валютним фондом та допомагає нам стабілізувати фінансову та банківську системи, реструктуризувати суверенний борг та продемонструвати, особливо на кінець року, амбітний закон про бюджет, який базується на податковій реформі, інших заходах з реформування економіки та системи. Все це було надзвичайно ефективним", – сказав він.

У свою чергу, Лагард відзначила продуктивний характер розмови з Президентом. За її словами, під час зустрічі було обговорено розвиток економічної ситуації в світі та в Україні, хід реформ та бюджет на 2016 рік.

"В нас була плідна розмова, яка допоможе, сподіваюсь, завершенню переговорів щодо меморандуму, над яким працюють наші команди", – зазначила директор-розпорядник МВФ та висловила сподівання на успішне завершення цього процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-