Підприємства Криму вже втратили більше 1 мільярда на блекауті

Підприємства Криму вже втратили більше 1 мільярда на блекауті

Укрінформ
За два місяці блекаута підприємства Криму втратили більше мільярда.

Про це повідомляє Коммерсантъ з посиланням на заяву прокуратури республіки.

Згідно з отриманою інформацією, ці дані за середину січня були розраховані на підставі інформації компанії «Крименерго», що одержує відомості про збитки від різних підприємств, установ та організацій регіону.

«Зазначається, що прокуратура направила отриману інформацію в управління ФСБ Росії в Криму для залучення до матеріалів кримінальної справи, порушеної за ч. 2 ст. 281 КК РФ за фактом підриву ЛЕП в Херсонській області України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 20 листопада 2015 року у Херсонській області пошкодили опори, які постачають електроенергію в Криму. 22 листопада півострів виявився повністю відключеним від української електроенергії. Там введено режим НС.

У зв'язку з енергетичною блокадою окупаційна влада оголосила канікули в дитячих садах і школах. З 1 грудня санаторії півострова припинилиприйом відпочивальників.

Увечері в середу 30 грудня 2015 року повідомили про припинення поставок електроенергії на півострів по високовольтній лінії "Каховська – Титан" через пошкодження ЛЕП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-