Росія скотилася в топ найгірших економік за версією Bloomberg

Росія скотилася в топ найгірших економік за версією Bloomberg

Укрінформ
Росія в антирейтингу Bloomberg прогнозу зростання економіки займає четверту сходинку , слідом за Венесуелою, Бразилією та Грецією. Згідно з прогнозом агентства, ВВП РФ за підсумками 2016 року знизиться на 0,5 відсотка.

Про це повідомляє Deutsche Welle у з посиланням на Bloomberg.

"У 2016 році країною з найгіршими показниками зростання економіки стане Венесуела, за нею йдуть Бразилія і Греція. Росія займає в цьому антирейтингу четверту позицію, на п'ятому місці знаходиться Еквадор", - йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом агентства, у всіх перерахованих вище країнах очікується падіння ВВП. Низькі показники зростання в 2016 році продемонструють Японія, Фінляндія, Хорватія і Швейцарія.

Рейтинг складений на основі проведеного агентством аналізу в період з жовтня по грудень 2015 року. Згідно з прогнозом, ВВП Росії за підсумками року знизиться на 0,5 відсотка.

Мінекономрозвитку РФ припускає, що при вартості нафти 40 доларів за барель ВВП країни в 2016 році знизиться на 1 відсоток. Згідно з прогнозом російського Центробанку, при ціні на нафту в 35 доларів ВВП впаде на 2-3 відсотки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-