НКРЕКП пропонує формувати тарифи за принципами стимулючого регулювання

НКРЕКП пропонує формувати тарифи за принципами стимулючого регулювання

Укрінформ
НКРЕКП пропонує встановити механізм формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на принципах стимулюючого регулювання для суб'єктів природних монополій.  

Про це йдеться в оприлюднененому проекті постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на принципах стимулюючого регулювання».

«Проектом постанови пропонується встановити механізм формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на принципах стимулюючого регулювання для суб'єктів природних монополій, які провадять (мають намір провадити) господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення та є ліцензіатами НКРЕКП», - говориться в проекті.

Читайте також: У НКРЕКП назвали Одеський припортовий прикладом залежності від одного споживача

Метою розробки законодавчого акту називається потреба у стимулюванні підвищення якості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, задоволення попиту на них, підвищення ефективності функціонування суб'єктів природних монополій у сфері централізованого водопостачання та водовідведення шляхом застосування стимулюючого регулювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-