У другому кварталі ПриватБанк видав малому бізнесу понад 5000 кредитів

У другому кварталі ПриватБанк видав малому бізнесу понад 5000 кредитів

Укрінформ
У другому кварталі 2017 року Приватбанк видав кредити за програмою "КУБ" понад 5000 клієнтів малого бізнесу, з яких 500 - клієнти агробізнесу.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі банку.

"Ми продовжуємо активно розвивати національну програму підтримки підприємництва "КУБ", яка зараз є одним з пріоритетних напрямків роботи банку. Місія цієї програми - фінансуючи підприємців, створювати нові робочі місця. І в тому числі завдяки доступності такого виду мікрокредитування наші позичальники з 2016 року вже створили 207021 нове робоче місце", - зазначив керівник напряму "Малий і середній бізнес" ПриватБанку Сергій Клюєв. 

Читайте також: ПриватБанку підтвердили рейтинг uaАA

Програма «КУБ» дає можливість будь-якому підприємцю або юридичній особі (крім державних і комунальних підприємств) отримати фінансування для розвитку власної справи. 

В лютому 2017 року ПриватБанк запропонував нові умови кредитування клієнтам агросектору за програмою "АгроКУБ", ввівши "кредитні канікули" малому агробізнесу на перші 6 місяців використання кредиту. Також на початку 2017 року ПриватБанк зменшив щомісячну комісію до 2% і збільшив можливу максимальну суму кредиту до 500 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-