Укрпошта планує створити

Укрпошта планує створити "фінансовий супермаркет"

Укрінформ
Укрпошта оголосила про плани зі створення "фінансового супермаркету", який надаватиме різноманітні фінансові послуги для клієнтів Укрпошти, зокрема, видавати споживчі кредити.

Про це йдеться в повідомленні Укрпошти з посиланням на директора департаменту фінансового бізнесу підприємства Артура Муравицького. «Завдяки географії Укрпошти та продукту «Ідея Банку» клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримати споживчі кредити. В майбутньому різноманітні фінансові послуги, які будуть створені для клієнтів Укрпошти, дозволять нам стати фінансовим супермаркетом із доступом до кращих рішень на ринку без необхідності їздити до великих міст у пошуках клієнтом таких послуг. Все це буде в найближчому відділенні Укрпошти», - прокоментував проект директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ «Укрпошта» Артур Муравицький.

Він підкреслив, що Укрпошта має мережу відділень, яка нараховує близько 11,5 тисячі в Україні. «В рамках програми зі створення фінансового супермаркету Укрпошти ми запускаємо кредитування разом із нашим першим партнером - «Ідея Банку», - сказав він. Також, Муравицький нагадав, що першим партнером для Укрпошти в рамках проекту зі створення «фінансового супермаркету» став «Ідея Банк», спільно з яким запущений проект із видачі споживчих кредитів населенню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-