До кінця року середня зарплата має зрости до 7100 гривень - Рева

До кінця року середня зарплата має зрости до 7100 гривень - Рева

Укрінформ
До кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37 відсотків - до 7100 гривень.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева заявив під час участі у 106-й сесії Міжнародної конференції праці, що проходить у місті Женева (Швейцарія), повідомляє прес-служба відомства. 

"Першими кроками у проведенні реформи оплати праці стало збільшення мінімальної зарплати на 100% та заходи з дотримання інфляції на помірному рівні.  А до кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37 відсотків - до 7100 гривень", - сказав Рева.

За його словами, реформування системи оплати праці також передбачає перегляд встановлення зарплати з метою поступового підвищення реальної зарплати та ліквідації заборгованості по зарплатах.

"Реформа оплати праці відбувається разом з модернізацією системи інспекції праці", - зазначив міністр.

Окрім представників Мінсоцполітики, участь у 106-й сесії Міжнародної конференції праці беруть також керівництво Федерації профспілок України, голови загальноукраїнських та регіональних галузевих профспілок; перший заступник Голови спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні, Голова об'єднання організації роботодавців України Анатолій Кінах.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-