У Мінекономіки прогнозують Україні 70 місце в рейтингу Doing Business

У Мінекономіки прогнозують Україні 70 місце в рейтингу Doing Business

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку та торгівлі України очікує, що Україна підніметься у рейтингу легкості ведення бізнесу Світового банку Doing Business 2018 на 10 позицій.

Про це розповів перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов під час прес-брифінгу 30 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я закликаю до цієї цифри ставитися з певною обережністю, тому що нам треба переконатись, що всі зміни увійшли в рейтинг, що всі вони були оцінені, оскільки ми розуміємо методологію. І що в цій методології не відбулося якихось змін. І звичайно, на рейтинг впливають відносні успіхи інших країн", - наголосив Нефьодов.

Він підкреслив, що при формуванні рейтингу експерти Світового банку будуть враховувати низку змін здійснених урядом в Україні за рік. Також на позицію країни впливає опитування представників бізнесу, яких обере Світовий банк.

Нефьодов наголосив, що у рейтинг Doing Business 2018 буде враховуватися те, що було здійснено для полегшення ведення бізнесу в Україні до 31 травня 2017 року. 

У рейтингу Doing Business 2017 Україна посіла 80-е місце серед 180 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-