Укргазвидобування підписало договір на буріння 6 свердловин

Укргазвидобування підписало договір на буріння 6 свердловин

Укрінформ
Укргазвидобування та полтавська компанія «Спецмехсервіс» уклали договір на 397 млн 422 тис. гривень, яким передбачено виконання робіт з буріння шести свердловин за добовою ставкою.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що процес закупівлі послуг було здійснено через систему Prozorro, де УГВ запропонувало 15 лотів на допоміжні послуги щодо видобутку нафти та природного газу (роботи з буріння зовнішнім буровим підрядником (аутсорсинг)).

Роботи розпочнуть з буріння свердловини №77 на Західно-Соснівському родовищі. Її проектна глибина становить 3 790 м. Початок буріння заплановано на серпень поточного року.

«Щоб виконати цьогорічні плани зі збільшення обсягів буріння та забезпечити реалізацію програми «20/20», УГВ використовує не тільки потужності власного бурового підрозділу Укрбургаз, але й активно залучає зовнішніх підрядників. Компанія «Спецмехсервіс» – вітчизняне підприємство, яке має значний досвід щодо реалізації проектів з буріння свердловин на українському ринку для приватних компаній. Підписанням цього договору УГВ демонструє свою готовність до співпраці з українськими компаніями, досвід, обладнання та виробничі потужності яких відповідають вимогам Товариства та забезпечують якісне та вчасне виконання запланованих бурових робіт. Контрактуючи українського бурового підрядника з якісним буровим обладнанням, УГВ інвестує в розвиток української нафтогазової галузі загалом та Полтавської області зокрема», – зазначив заступник директора виконавчого з видобутку ПАТ «Укргазвидобування» Юрій Нагорняк.

Нагадаємо, що Полтавська обласна рада вкотре не погодила надання низки спецдозволів на користування надрами, що позбавляє Полтавщину можливості значно збільшити інвестиції та податкові відрахування до місцевого бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-