Черкасиобленерго оголосило страйк

Черкасиобленерго оголосило страйк

Укрінформ
Працівники ПАТ «Черкасиобленерго» ухвалили рішення про оголошення із 23 травня  безстрокового страйку.  Вимога  -  виплата 5-місячної заборгованості із заробітної плати. 

Про це повідомляє сайт ПАТ «Черкасиобленерго».

"15 травня відбулися збори трудового колективу апарату управління ПАТ «Черкасиобленерго», в результаті яких працівниками прийнято рішення про оголошення з 23.05.2017 року безстрокового страйку, в ході якого  буде проведено одноденний попереджувальний страйк, а подальші страйкові дії визначатимуться страйковим комітетом за погодженням з трудовим колективом. Всі роботи, в тому числі і невідкладні, будуть виконуватися за погодженням із страйковим комітетом відповідного структурного підрозділу”, - зазначається в повідомленні. 

Як повідомляє Укрінформ, сьогодні  на Соборну площу вийшли з плакатами працівники  11 районів Черкащини. Наразі вони з попереджувальною метою перекрили дорогу  між вулицями Надпільною (колишня Ільїна) та Благовісною. 

За інформацією прес-служби, трудовий колектив ПАТ «Черкасиобленерго» не отримує заробітну плату з січня 2017 року. За цей час було проведено чимало  мітингів, мирних пікетів, прийнято звернення до всіх державних галузевих інстанцій. 

18 травня в Кабінеті міністрів України під головуванням віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона за ініціативи голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та за участю голів НКРЕКП Дмитра Вовка, в.о. голови ФДМУ Дмитра Парфененка, представників Мінпаливенерго, ДП «Енергоринок», голови правління ПАТ «Черкасиобленерго» відбулася нарада щодо врегулювання кризової ситуації на ПАТ «Черкасиобленерго», в результаті якої КМУ надано доручення Міністерству юстиції щодо врегулювання питання легітимності діючого керівника ПАТ «Черкасиобленерго» Самчука  та внесення відповідних змін до Єдиного Державного реєстру.

Завтра у Черкасах відбудеться позачергова сесія Черкаської міської ради . Єдине питання що буде розглядатися, –  “Про звернення Черкаської міської ради до Президента України, Кабінету міністрів України щодо кризової ситуації, що склалася з ПАТ “Черкасиобленерго”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-