Суд зупинив призначення тимчасового голови Держгеонадр

Суд зупинив призначення тимчасового голови Держгеонадр

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Київ зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів про тимчасове покладання виконання обов’язків голови Державної служби геології та надр України на Олега Кирилюка

Також зупинив дію рішення про зняття статусу т.в.о. з попереднього керівника Держгеонадр Миколи Бояркіна.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі громадської організації «Геологія України», яка виступила позивачем у справі.

"Суд зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів України про тимчасове покладання виконання обов’язків голови Державної служби геології та надр України на Олега Кирилюка та дію розпорядження про призначення Кирилюка заступником голови Служби. А також зупинив рішення Кабміну про призначення Миколи Фощія на посаду першого заступника голови Держгеонадр. Крім того, суд зупинив дію рішення про зняття статусу т.в.о. з попереднього керівника Держгеонадр Миколи Бояркіна", - йдеться у повідомленні.

18 травня, за чотири дні до проведення конкурсу, Кабмін призначив т.в.о Державної служби геології та надр України «регіонала» Кирилюка, а першим заступником голови Служби - Фощія. При цьому раніше суди скасували рішення про обрання першого заступника і заступника голови Держгеонадр – Фощія та Кирилюка. Суд визнав, що під час тестування кандидатів на посади конкурсною комісією було допущено низку порушень. Але це рішення суду Кабмін не взяв до уваги.

23 травня має відбутися офіційний конкурс на посаду голови Держгеонадр України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-