Літаки, теплоходи, нерухомість - Фонд гарантування розпродає «круті» кредити

Літаки, теплоходи, нерухомість - Фонд гарантування розпродає «круті» кредити

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами у забезпеченні яких елітна нерухомість, приватні літаки та теплоходи.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Щотижня на продаж через систему «Prozorro.Продажі» виставляється по одній тисячі активів банків, що ліквідуються. Переважна більшість лотів - права вимоги за кредитами. При цьому забезпеченням виконання за зобов'язаннями може бути все - від елітної нерухомості - до приватних літаків та теплоходів», - йдеться в повідомленні.

У ФГВФО зазначають, що 19 травня відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом ПАТ «Банк Камбіо», у забезпечення за яким передано, зокрема, пасажирський вертоліт Еuгосорtег АS350ВА, що територіально розташовується на одному зі столичних вертолітних майданчиків. Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, сфера діяльності - оптова торгівля хімічними продуктами. Початкова ціна реалізації активу на повторних торгах - 1 069 954,21 грн. 

Також, 23 травня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитним договором, у забезпечення за яким, зокрема, передано два пасажирські літаки Boeing 735-500. Актив АТ «Златобанк» виставляється на повторні торги із початковою ціною реалізації - 224 447 134,40 грн. Компанія-позичальник не перебуває в процесі припинення і веде активну діяльність на вітчизняному ринку пасажирських авіаперевезень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-