У МЕРТ заявили про саботаж держпідприємствами незалежного аудиту

У МЕРТ заявили про саботаж держпідприємствами незалежного аудиту

Укрінформ
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі вважають, що ігнорування незалежного аудиту держпідприємствами - це відвертий саботаж.

Про це в інтерв'ю Укрінформу сказав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

«Моя позиція: це відвертий саботаж реформи управління державними підприємствами. І ми його подолаємо. Підприємства мають працювати над модернізацією, використовуючи інновації та інвестиції, підвищувати конкурентність та виходити на експортні ринки. Ніхто не робитиме продукцію на склад і не генеруватиме збитки. Крапка», - сказав Кубів.

Нагадаємо, раніше в Мінекономрозвитку повідомляли, що 11 підприємств повністю саботують вимогу щодо проведення незалежного аудиту. До таких належать: ДП “Національний спортивний комплекс “Олімпійський”, ДП "Адміністрація морських портів України" (слід зазначити, що після зміни керівництва процес підготовки до аудиту на підприємстві зрушив з місця), Державне підприємство зовнішньоекономічної діяльності “Укрінтеренерго”, ДП “Вугілля України”, ДП “Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова”, ДП “Суднобудівний завод імені 61 комунара”, ДП “Фінансування інфраструктурних проектів”, ДП “Регіональні електричні мережі”, ДП “Науково-виробничий комплекс газотурбобудування “Зоря”- “Машпроект”, ДСП “Чорнобильська АЕС” та ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-