Розенко обіцяє подальше зростання соцстандартів

Розенко обіцяє подальше зростання соцстандартів

Укрінформ
Підвищення мінімальної заробітної плати та мінімальних соціальних стандартів – це лише перші кроки влади для покращення соціального становища кожного українця.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал

«Ми ж не кажемо, що от ми вам підняли зарплату до 3200 грн і все – більше нічого не буде. Ні – буде подальше зростання заробітних плат і пенсій», - сказав урядовець.

Він нагадав, що з 1 травня мінімальний розмір пенсії зріс приблизно на 5%, а з 1 грудня буде ще одне підвищення, і загалом упродовж року зростання мінімального розміру пенсій відбудеться приблизно на 11%. Водночас віце-прем’єр зазначив, що якщо буде належна підтримка парламенту, то з 1 жовтня буде проведено осучаснення пенсій для тих категорій громадян, «яким несправедливо впродовж 4 останніх років не здійснювалося жодного перерахунку пенсій».

Розенко також підкреслив, що економіка почала давати позитивні сигнали зростання, і така динаміка дає змогу планувати і впроваджувати нові соціальні проекти. 

«І на цьому етапі стабілізації цін, національної валюти якраз ми запроваджуємо нові соціальні проекти, які дозволяють частково відшкодувати ті втрати, яких люди зазнали в 2014-2015 році. Ми поступово рухаємось вперед і шукаємо найменшу можливість, щоб робити кроки, які сприятимуть підвищенню рівня і якості життя людей», - наголосив віце-прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-