Приват знижує проценти за депозитами

Приват знижує проценти за депозитами

Укрінформ
З 1 січня 2017 року ставки за знову укладеними депозитними вкладами в іноземній валюті в ПриватБанку будуть знижені в середньому на 1-2% річних.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Зниження процентних ставок за розміщення валютних коштів у банку торкнеться вкладів як у доларах США, так і євро. Ставки за гривневими вкладами ПриватБанку будуть знижені з початку лютого 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Зі слів керівника відділу роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексія Шабана, тенденції зниження ставок на ринку визначають нові рівні прибутковості депозитів у ПриватБанку, в першу чергу в іноземній валюті.

"У той же час, для діючих депозитів або відкритих до 1 січня 2017 року на весь термін дії договору будуть діяти поточні, більш вигідні умови розміщення коштів", - зауважив Шабан.

Зокрема, з початку 2017 року при розміщенні у ПриватБанку валютного депозиту на 12 місяців, базова ставка буде знижена до 8% річних у доларах США та 7% річних у євро. Депозитні вклади на півроку в 2017 будуть приносити вкладникам 7% річних у доларах і 6% річних у євро. Розміщення валютних вкладів у Приватбанку на місяць принесе вкладникам відповідно 3,5% і 2% річних доходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-