Націоналізація Приватбанку: У Дніпрі натовп штурмує банкомати

Націоналізація Приватбанку: У Дніпрі натовп штурмує банкомати

Укрінформ
Новина про націоналізацію ПриватБанку спровокувала хвилю паніки серед дніпровців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відділення банку працюють, але вони заповнені народом, люди скаржаться, що чекають вже близько 3 годин, але персонал знаходиться на терміновій нараді. Працює тільки одна з двох кас, термінали самообслуговування не функціонують. Натовп штурмує банкомати, намагаючись зняти гроші з карток. Черги стоять і до терміналів самообслуговування. Не всі відвідувачі вміють користуватися терміналами, але у відділенні не вистачає персоналу, щоб надати їм допомогу. Багато людей намагаються обнулити рахунки і закрити карти.

Банкомати, встановлені в супермаркеті «Варус», висвічують напис, що гроші закінчилися.

У мережі «АТБ» сьогодні термінали не працюють, просять розраховуватися готівкою.

У соцмережах клієнти банку розповідають, що послуга Приват24 доступна, завдяки їй можна, приміром, поповнити мобільні телефони. Також карткою можна розплатитися в  «Пузатій хаті», без проблем заправитися на заправці  WOG.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, 19 грудня в зв'язку з проведенням процедури переходу банку в держвласність регламенти роботи банку з операціями корпоративних клієнтів буде наступним: усі витратні фінансові операції за рахунками будуть виконані, починаючи з 9:00 20 грудня 2016 року, карткові витратні транзакції (за корпоративними картками і Ключ до рахунку) також тимчасово обслуговуються, усі прибуткові операції (надходження на карти та рахунки) працюють в стандартному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-