У фонді Держмайна кажуть, що приватизація ОПЗ знову відкладається

У фонді Держмайна кажуть, що приватизація ОПЗ знову відкладається

Укрінформ
Фонд державного майна України не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ).

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник гендиректора ОПЗ Микола Щуріков.

"Сьогодні о 18.00 вийшов термін подачі заявок на участь в конкурсі з приватизації ОПЗ. Хотілося б сказати "ставки зроблені, ставок більше немає", але проблема в тому, що їх і не було", - написав він.

За словами Щурікова, стало відомо, що компанії, які вважаються головними претендентами на покупку 99,6% акцій заводу - ПрАТ "Укрнафтобуріння" і DCH - відмовилися від наміру брати участь в аукціоні.

"Пригнічуючи в собі бажання висловитися емоційно, спробую все-таки розставити крапки над "I". Якщо коротко, проблема не в самому активі. Проблема в повній бездіяльності ФДМ - злочинній бездіяльності, оскільки на кону економічні інтереси України. Це говорю не я: це говорять представники компаній, які відмовилися від участі", - написав Щуріков.

Нагадаємо: раніше стало відомо, що група DCH Олександра Ярославського відмовилася від участі в конкурсі після отримання додаткової інформації про фінансово-господарської діяльності ОПЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-