Україна взяла участь у двох найбільших виставках продовольства в ОАЕ

Україна взяла участь у двох найбільших виставках продовольства в ОАЕ

Укрінформ
З 7 по 9 листопада в Дубаї, ОАЕ, проходять одночасно дві найбільші міжнародні виставки. Gulfood Manufacturing – головна подія на Близькому Сході, Африки та Азії у сфері виробництва харчових товарів, і виставка Yummex Middle East 2016, присвячена виробництву солодощів і снеків.

Два українських національних стенди на виставці Gulfood Manufacturing стосуються теми виробництва продуктів харчування і напоїв, а також галузі харчового обладнання, упаковок, інгредієнтів і логістики. На Yummex Middle East від України представлений стенд галузі виробництва цукерок, шоколаду, солодощів, печива, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На цих виставках експонуються понад 10 тисяч компаній і їх відвідують понад 80 тисяч клієнтів. Від України свою продукцію представили 13 компаній відомих у всій країні і поки що маловідомих широкому загалу. Всі три національні виставкові стенди продукції українських компаній, організовані Київською ТПП, відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол України в ОАЕ Полурез Юрій Володимирович.

Серед відомих експонентів член Київської торгово-промислової палати ПАТ «Київхліб». На його підприємствах більш як 4 тисячі працівників і спеціалістів випускають 550 т хлібобулочних і 10 т кондитерських виробів на добу. А от менш відома харківська компанія, що відправляє споживачам щорічно сотні тонн всіляких вафельних напівфабрикатів, вперше бере участь у міжнародній виставці такого масштабу з метою просунути свою продукцію в країни Африки і Близького Сходу. Більше трьох сотень співробітників компанії виробляють не тільки солодку продукцію, але і устаткування для її виробництва, що робить компанію більш конкурентоспроможною на ринку.

З допомогою організації загальнонаціональних стендів Київська торгово-промислова палата останні роки дає рівну можливість брати участь у великих міжнародних виставках не тільки найбільшим компаніям - лідерам на внутрішньому і зовнішньому ринках, але і компаніям, які тільки завойовують нові ринки для українських товарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-