Україна та Угорщина обговорять розвиток відносин у сфері АПК

Україна та Угорщина обговорять розвиток відносин у сфері АПК

Укрінформ
Україна та Угорщина планують засідання Міжвідомчої робочої групи з розвитку торговельно-економічних відносин у сфері агропромислового комплексу (АПК).

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики України за підсумками зустрічі міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового з міністром землеробства Угорщини Шандором Фазекашем.

За словами Кутового, зустріч міністрів та заплановані експертні консультації закладуть гарну основу для майбутнього засідання Міжвідомчої робочої групи.

«Для обох країн має велике значення планомірний взаємовигідний розвиток торговельно-економічних відносин у сфері АПК», - зазначив Кутовий.

Також він наголосив, що «візит міністра землеробства Угорщини є важливим політичним сигналом для активізації співробітництва між країнами в аграрній сфері. Потенціал надзвичайний - треба його лише реалізувати. Сподіваюся, наші взаємини будуть мати якісно інший характер».

У свою чергу Шандор Фазекаш зазначив, що Угорщина зацікавлена у збільшенні товарообігу між країнами. Окремо він наголосив на готовності Угорщини спільно протидіяти загрозі поширення АЧС, розвивати виробництво органічної сільськогосподарської продукції, а також співпрацювати в галузі рослинництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-