Укргазвидобування анонсувало найбільший тендер на ProZzoro

Укргазвидобування анонсувало найбільший тендер на ProZzoro

Укрінформ
ПАТ "Укргазвидобування" оголосило про початок тендеру на закупівлю бурових послуг для залучення 15 сторонніх бурових установок на суму 13 млрд грн.

Про це написав голова Укргазвидобування Олег Прохоренко у Фейсбуці.

"Це справжня революція видобутку газу в Україні. Коли ми казали про плани збільшення видобутку до 20 млрд м3 - це був не жарт. Коли ми казали про збільшення буріння з 71 сверловини в 2016 до 88 в 2017 і до 200 свердловин в 2020 - це був не жарт. Коли ми казали про фактичне створення нового ринку сервісних послуг - це був не жарт. Отже, тендер на залучення 15 сторонніх бурових верстатів на додаток до 65 старих верстатів, які працюють в Укрбургазі", - зазначив Прохоренко.

За його словами, сторонні підрядники не замінять ПАТ, а додадуть додаткові обсяги до вже існуючого обсягу буріння.

"Паралельно ми проводимо модернізацію власного бурового флоту. Середній вік наших верстатів - 23 роки і багато з них вже віджили своє, але продовжують працювати, тому що поки що нічим замінити. Залучення сторонніх бурових підрядників - це ще одна революція для Укргазвидобування. Ніхто ніколи в УГВ такого не робив. Ми знову проторюємо новий шлях, адже хтось має це робити, хтось має робити реформи. І ми їх робимо", - наголосив Прохоренко.

Голова Укргазвидобування додав, що компанія лишається лідером з тендерів у ProZorro.

"В січні 2016 я пообіцяв: "цього року ми очікуємо мінімум 5 мільярдів гривень економії завдяки ProZorro. Зроблено! Побачимо, наскільки ми зможемо перевиконати прогноз за 2 місяці, що лишились", - прокоментував подію заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-