Скадовськ відновив поромне сполучення із Туреччиною

Скадовськ відновив поромне сполучення із Туреччиною

Укрінформ
На Херсонщині Скадовський морський торговельний порт після тривалої перерви прийняв у четвер увечері з турецького порту Зонгулдак перший пором із завантаженими фурами.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла у п'ятницю керівник ДП "Скадовський морський торговельний порт" Карина Щеглова.

"Вчора близько 18.00 у Скадовському порту вперше після тривалої перерви пришвартувався пором із Туреччини із завантаженими товаром фурами. Це паром "Tuna", на борту якого 14 фур із загальним вантажем 350 тонн. Вантаж - цитрусові для одного із торговельних підприємств Дніпропетровської області", - розповіла Щеглова.

У четвер ввечері пором відвідала комісія у складі прикордонників, митників та працівників СБУ. Перевірка вантажу та його оформлення розпочнеться у п'ятницю у другій половині дня. Затримка виникла через певні проблеми з документами на вантаж.

Як зазначила Щеглова, поромне сполучення між Скадовськом та Зонгулдаком припинилося у лютому 2014 року. Тоді власник поромів зняв їх з обслуговування цієї лінії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-