Парубій: у четвер у Раді перше читання бюджету-2017

Парубій: у четвер у Раді перше читання бюджету-2017

Укрінформ
Верховна Рада цього четверга, 20 жовтня, розгляне проект Державного бюджету на 2017 рік у першому читанні.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, відкриваючи засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно зі 157 статтею Регламенту ми маємо не пізніше 20 жовтня, тобто у цей четвер, розглянути у першому читанні проект закону про Державний бюджет України на 2017 рік. Я мав розмову з Прем'єр-міністром, і четвер ми повинні запланувати як день розгляду бюджету. Дуже прошу всіх колег максимально підготуватись до цього розгляду",- сказав Парубій.

Він також додав, що у вівторок, 18 жовтня, парламент розгляне блок законопроектів щодо житлово-комунального господарства.

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня на засіданні уряд України, після розгляду основних параметрів, затвердив проект закону про державний бюджет України на 2017 рік. Пізніше, 21 вересня, Верховна Рада прийняла до розгляду проект бюджету. Згідно з українським законодавством, уряд має внести на розгляд парламенту проект державного бюджету на наступний рік до 15 вересня поточного року. Разом з тим, протягом близько 10 останніх років Кабмін вносив його до Верховної Ради і одразу ж відкликав для доопрацювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-