Гройсман підрахував зиск від реформи митниці

Гройсман підрахував зиск від реформи митниці

Укрінформ
Завдяки реформуванню митної служби лише у серпні 2016 року до бюджету надійшло на 2,34 млрд грн більше від запланованого, що є головним результатом боротьби з корупцією.

Про це на засіданні Кабінету Міністрів заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже працює "Єдине вікно", розпочинають роботу міжрегіональна митниця, запущена "митна сотня", про результати роботи якої щодо перешкоджання контрабанди в Україні ми маємо невдовзі почути. Однак уже сьогодні можна сказати, що в серпні відбулося зростання надходжень від роботи української митниці", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що у травні, коли в уряді оголосили про реформу митниці, відзначалося "зниження сплати, тому що всі перестали везти контрабандний товар і почали очікувати, що ми передумаємо і що у нас не вистачить сили волі відстояти цю позицію".

Однак, за словами Прем'єр-міністра, коли всі побачили, що уряд не відступатиме від своїх рішень, товар відразу почав завозитись. "Знову почали сплачувати митні платежі, наприклад, по серпню план був плюс 19 млрд грн, а ми отримали 21 млрд - це означає, що більше ніж 2,34 млрд грн потрапили до державної скарбниці за рахунок того, що ми знищуємо оборудки, які відбуваються в митниці", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-