Аграрні асоціації України та Бразилії підписали меморандум про співпрацю

Аграрні асоціації України та Бразилії підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та Бразильське сільськогосподарське товариство під час VII Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» уклали Меморандум про співпрацю. 

Про це заявив президент УКАБ Алекс Ліссітса, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Україна з Бразилією дуже схожі країни з точки зору вихідної позиції в розвитку АПК. До того як стати потужною аграрною країною, Бразилія мала схожі з українськими проблеми. З метою закріплення наших намірів було прийнято рішення підписати меморандум. Ми хочемо поділитися досвідом в області менеджменту, впровадження реформ. У рамках співпраці також плануються спільні заходи і візити», - сказав Ліссітса. 

За його словами, основною метою такої співпраці стане обмін досвідом на рівні обох зазначених асоціацій, а також – спільне вирішення проблем з економічної взаємодії агробізнесу України та Бразилії. 

У свою чергу президент Бразильського сільськогосподарського товариства Густаво Джанкейра наголосив, що співпраця підписантів вищезазначеного меморандуму полягатиме, перш за все, в обміні знаннями, досвідом і новітніми технологіями. 

«Нам дуже приємно мати такого партнера, як Україна. Цей зв'язок є дуже цікавим, тому що ми дві сильні аграрні країни, а цей меморандум - це крок до відкритого діалогу та можливості вчитися один у одного. Наприклад, ми плануємо провести робочу поїздку до Бразилії для представників українського агробізнесу, щоб обговорити біотехнологічні аспекти агробізнесу, зі свого боку ми готові допомогти, організувати зустрічі і т.п., ми повністю відкриті для співпраці. 

Зараз ми очікуємо свіжих ідей і поглядів у сфері агробізнесу, оскільки наша спільна робота - це свого роду експеримент, тому що раніше ми в основному працювали з такими країнами, як Америка чи Аргентина. Ми налаштовані дуже оптимістично і чекаємо перших результатів роботи», - зазначив Джанкейра. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-