Кличко б'є на сполох: Підготовка до опалювального сезону майже зірвана

Кличко б'є на сполох: Підготовка до опалювального сезону майже зірвана

Укрінформ
Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити "Київенерго" через блокування рахунків. 

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу "Київ", передає прес-служба КМДА. 

"Ми взяли на бюджет міста встановлення лічильників тепла. Через заблоковані рахунки "Київенерго" не може сьогодні цього робити. Але ми не повинні зривати цю програму і маємо закінчити встановлення лічильників, які дадуть можливість киянам економити 30% на платіжках за опалення", - сказав Кличко.

Мер підкреслив, що через заблоковані рахунки підприємства ТКЕ втратили два місяці, за які могли б завершити підготовку до зими.

"Підприємства не можуть проводити випробувальні роботи, тому можу сказати, що підготовка до опалювального сезону вже практично зірвана. Я знову звертаюся до Прем’єр-міністра з тим, щоб рахунки компаній теплокомуненерго були розблоковані, і підприємства врешті-решт могли отримати гроші та продовжувати роботи. Ми можемо і робимо все, щоб іще встигнути з підготовкою, але це буде вже в авральному режимі", - наголосив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-