Бальчун обіцяє: до Нового року Укрзалізниця матиме стратегію

Бальчун обіцяє: до Нового року Укрзалізниця матиме стратегію

Укрінформ
Керівництво "Укрзалізниці" до кінця року розробить довгостроковий план розвитку підприємства, розрахований на п'ять років.

На цьому наголосив глава правління ПАТ "Українська залізниця" Войцех Бальчун у четвер на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми усвідомлюємо, наскільки є важливим планування в такій великій фірмі. Тому ми уже в цьому році розпочнемо всі великі тендери, щоб у 2017 рік увійти у стабільній ситуації. До кінця року ми розробимо стратегію на 5 років. Для того щоб усі наші бізнес-партнери розуміли, в якому напрямку ми йдемо у майбутнє", - розповів керівник підприємства.

За його словами, довгостроковий план потрібен передусім для того, аби уникнути проблем, з якими цього року вже зіткнулося нове керівництво.

"Ми хочемо уникнути проблем, які були упродовж року на фірмі. Наприклад, не працювало кондиціонування, чи були відсутні запчастини для ремонту локомотивів", - сказав глава Укрзалізниці.

Нагадаємо, на початку літа з'явилась інформація, що на Укрзалізниці закінчилися запаси фреону, яким заправлялися охолоджувачі повітря. За словами міністра Омеляна, на його адресу, а також на адресу міністерства, надходило багато скарг, зокрема, щодо несправності кондиціонерів у пасажирських потягах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-