Мільйонер Хмельницький може продати

Мільйонер Хмельницький може продати "Жуляни"

Укрінформ
Мультимільйонер Василь Хмельницький, який є власником аеропорту "Жуляни", припустив, що може продати актив, якщо за нього запропонують хороші гроші.

Про це він заявив в інтерв'ю Liga.net.

"Якщо мені запропонують хороші гроші за "Жуляни", то я продам", - сказав він і додав, що поки шо таких пропозицій не було.

При цьому Хмельницький зазначив, що це "питання інвестиційного клімату в країні. Не тільки мені не запропонували, нікому в Україні нічого не запропонували".

"Ми витратили на нього (аеропорт "Жуляни" – ред.) $70 млн, термінали побудували і взяли кредит $50 млн. Сьогодні EBITDA Жулян - $11 млн, а для оцінки бізнесу її потрібно помножити на шість. А як звучить! Хмельницький володіє аеропортом! Так, ми працюємо над кожним рейсом, збільшуємо пасажиропотік, мінімізуємо витрати. Звичайно, ми не збираємося його зі збитками продавати і боремося за те, щоб він працював більш ефективно", - заявив мільйонер.

Відповідаючи на запитання про плани розвитку аеропорту, Хмельницький повідомив, що планується надавати більше послуг і залучати нові рейси: "Але проблема полягає в іншому. Нам треба, щоб люди багатіли і дозволяли собі подорожувати. Більше того, ми втратили Росію, що становило близько 40% від загального пасажиропотоку. Аеропорт не перебуває у жалюгідному стані і може платити відсотки по кредитах, але це не є високорентабельний бізнес".

Фото: forbes.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-