Канадський бізнес зголосився інвестувати в Україну

Канадський бізнес зголосився інвестувати в Україну

Укрінформ
Канадські підприємці висловили бажання розвивати інвестиційні проекти в Україні.

Про це у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV заявив Глава Уряду Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я щойно повернувся із зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Трюдо. Ми зустрічалися з бізнесом, у тому числі канадським. Вони підходять і кажуть: "Володимир Борисович, ми бачимо в Україні - багато хто розмовляє українською мовою - шалений потенціал, ми можемо розвивати багато-багато інвестиційних проектів і його треба використовувати", - сказав він.

Водночас Гройсман зазначив, що ці можливості втрачаються, оскільки "у нас є "огалдєлий популізм", коли постійно критикують за що попало, коли демонструють боротьбу до самознищення".

Також Прем’єр-міністр додав, що підписання угоди про ЗВТ з Канадою дає можливість збільшувати власне виробництво, створювати нові робочі місця та конкурувати своєю продукцією на світовому ринку.

"Сьогодні ми підписали угоду про зону вільної торгівлі з Канадою. Що це означає? Це означає, по великому рахунку, що величезний спектр металургії аграрного сектору має новий глобальний ринок надзвичайно розвинутої країни. Це дає можливість нам збільшувати виробництво в Україні, це потягне за собою розвиток нових робочих місць і конкуренцію нашої продукції", - резюмував Глава Уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-