Бальчун знає, як боротися з «патологіями» на Укрзалізниці

Бальчун знає, як боротися з «патологіями» на Укрзалізниці

Укрінформ
На ПАТ “Укрзалізниця” виявлено “схеми”, через які компанія втрачала значні кошти, відтак, її керівництво підготувало план дій на найближчі місяці.

Про це написав новий гендиректор "Укрзалізниці" Войцех Бальчун у Фейсбук.

“З моїми співробітниками ми підготували action plan (план дій) на найближчі місяці, вивчали фірми, виявили багато схем завдяки яким втрачаємо гроші”,- написав Бальчун.

Він зауважив, що цей тиждень був одним з найактивніших за минулі декілька років.

Гендиректор Укрзалізниці повідомив, що провів важливі зустрічі з представниками Єврокомісії, Європейського інвестиційного банку, Європейської бізнес асоціації, яка об’єднує найважливіші українські підприємства.

Бальчун також провів переговори з представниками профспілки київського локомотивного депо.

“Я мусив вирішувати “створені” проблеми: відсутність чистої постільної білизни у потягах, необхідність створення спеціальної формули постачання машинного масла для локомотивів, оскільки “як на диво” його перестало вистачати у другий тиждень моєї роботи”,- констатував Бальчун.

За його словами, він вже почав звикати до чорного піару, який є “щоденним явищем” в українських реаліях.

Водночас гендиректор підкреслив: з кожним днем він все більше упевнюється в тому, що в компанії є багато хороших, освічених людей, яким не байдужою є доля “Укрзалізниці” і які хочуть боротися з патологіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-