У Мінфіраструктури хочуть переглянути тарифи на вантажоперевезення Укрзалізниці

У Мінфіраструктури хочуть переглянути тарифи на вантажоперевезення Укрзалізниці

Укрінформ
Міністерство інфраструктури найближчим часом розпочне переговори з бізнесом про комплексну зміну структури тарифів на залізничні вантажні перевезення.

Про це коментарі Укрінформу розповів перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов.

«Я би хотів відійти від слова підвищення, пропонується зміна структури тарифу, в довгостроковій перспективі створення незалежної комісії з регулювання тарифів на транспорті, яка буде займатись питаннями встановлення тарифів", - сказав Кравцов.

За його словами, в найближчий час Мінінфраструктури розпочне переговори з бізнесом про зміну структури тарифів, «зближення «класів» та їх перегляду». Терміни впровадження нових тарифів залежатимуть від того, наскільки швидко питання буде обговорено з бізнесом.

«Індексації і бездумного підвищення на певний відсоток без перегляду суті тарифної системи більше не має бути. Ми повинні перейти на систему комплексного перегляду тарифів", - наголосив Кравцов.

Нагадаємо, 31 березня Кабінет Міністрів затвердив фінансовий план ПАТ «Українська залізниця», в якому передбачено середньорічне підвищення тарифів на вантажоперевезення на 10%.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Укрзалізниця планувала в 2016 році двічі по 15% збільшити тарифи на вантажоперевезення, проте, після консультацій з бізнесом, від цього рішення відмовились.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-