Нацрада реформ збереться заради енергоефективності - Шимків

Нацрада реформ збереться заради енергоефективності - Шимків

Укрінформ
На наступному засіданні Національної ради реформ, яке відбудеться 6 червня, розглядатиметься питання енергоефективності.

Про це заявив секретар Національної ради реформ, заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків під час брифінгу в Укрінформі за результатами засідання Нацради реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне засідання Національної ради реформ заплановано на 6 червня. Президент погодився із пропозицією Геннадія Зубка, аби обов'язково наступне засідання стосувалося питання енергоефективності", - сказав Шимків.

При цьому, за словами Шимківа, на вчорашньому засіданні Нацради реформ не встигли розглянути питання проблематики ІТ-галузі, а також потрапляння в Україну гуманітарної допомоги.

"Питання гуманітарної допомоги - це ініціатива Комітету Верховної Ради. У нас є законопроект, який дозволяє унеможливити неправомірне використання гуманітарної допомоги, бо майже 60% гуманітарної допомоги - це одяг. У той же час, у нас є ситуація, коли не можна завезти ліки, коли обладнання обкладається ПДВ. Тому в сьогоднішніх умовах - це досить важливе питання. Ми сподіваємося, що на наступних засіданнях ми ці два питання також розглянемо", - наголосив заступник глави АП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-