Brent вже вище $45 за барель

Brent вже вище $45 за барель

Укрінформ
У понеділок, 5 травня, нафта зростає: ціна червневого контракту на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures збільшилася на $0, 61(0,72%) - до $45, 34 за барель. Котирування ф'ючерсу на нафту WTI з постачанням у червні піднялося на $0,91(2,08%) - до $44,69 за барель.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Станом на 9:15 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 45,40 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 44,92 долара за барель, що на 30 центів вище за рівень закриття торгів ($44, 62).

Учора ф'ючерси на нафту показували змішані результати, відновивши частину втраченого на початку дня, оскільки інвестори переварювали повідомлення про найбільше тижневе скорочення обсягу виробництва нафти в США майже за рік і більш сильне, ніж очікувалося, збільшення запасів у країні минулого тижня.

У середу Управління енергетичної інформації США заявило у своєму щотижневому звіті про стан ринку нафти, що комерційні запаси нафти в країні збільшилися на 2,8 млн барелів за тиждень з 23 по 29 квітня.

Запаси сирої нафти в США складають 543,4 млн барелів і знаходяться на історично високому рівні для цієї пори року. Хоча аналітики чекали, що запаси збільшаться всього на 750 тис., вони трохи змінили свої прогнози після того, як у вівторок Американський інститут нафти передбачив збільшення запасів на 1,265 млн барелів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-