Акціонери ОПЗ провели

Акціонери ОПЗ провели "безрезультатні" збори - джерело

Укрінформ
На Одеському припортовому заводі спростовують інформацію, поширену в ЗМІ, про зрив зборів акціонерів. Проте підтверджують, що під час зборів жодного рішення ухвалено не було через незатвердження Кабінетом міністрів завдання на голосування для представників держави.

Про це Укрінформу повідомили на підприємстві.

"Засідання акціонерів відбулося. Проте жодного рішення не було прийнято через незатвердження Кабінетом міністрів завдання (на голосування для представників держави - ред.)», - зазначив співбесідник агентства.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ було поширено інформацію з посиланням на виконавчого директора інвестиційної компанії "Конкорд-Капітал" Андрія Геруса, що збори не відбулися.

"Єдине питання, яке могло зірвати збори акціонерів ОПЗ, це переобрання Наглядової ради Одеського припортового заводу. Власне Кабмін не затвердив завдання на голосування і збори не були проведені", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Інвесткомпанія "Конкорд Капітал" є акціонером Одеського припортового заводу (ОПЗ) з 2007 року та виступає за якнайшвидшу приватизацію підприємства через неефективність його управління у державній власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-