На Луганщині запускають ще два залізничні маршрути - Тука

На Луганщині запускають ще два залізничні маршрути - Тука

Укрінформ
На нараді керівництва ВЦА Луганської області з представниками Укрзалізниці, що пройшла у п'ятницю, 22 квітня, було ухвалено рішення про запровадження двох маршрутів місцевого значення.

Про це у Фейсбуці пише голова луганської ВЦА Георгій Тука. 

«В п’ятницю пройшла нарада керівництва ВЦА із Укрзалізницею. Прийняте спільне рішення про запровадження двох "випробувальних" маршрутів місцевого значення, які нададуть можливість мешканцям більш комфортно подорожувати Україною», - зазначає він.

Як додав Тука, крім того, продовжується спільна робота щодо будівництва гілки залізниці, яка з’єднає дві існуючі, одна з яких, фактично, не працює: «одним кінцем вона впирається в РФ, другим - в окуповану територію», що дасть можливість не тільки створити комфортні умови для мешканців, але й для підприємців, які наразі логістично перебувають в ізоляції.

Як зазначив голова Луганської ОДА, в понеділок планується внести зміни в бюджет області, аби залучити додаткові кошти на розробку відповідних проектних документів.

Наприкінці тижня також відбулась нарада з представниками Укренерго щодо будівництва ЛЕП, яка розірве енергетичну ізоляцію області. «Починаються проектні роботи. За попередніми висновками, на початок опалювального сезону 2017 року Луганщина буде мати повноцінний доступ до загальнодержавної енергетичної мережі», - резюмує Тука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-