Суд відмовився знімати арешт із грошей

Суд відмовився знімати арешт із грошей "Енергомережі"

Укрінформ
Солом'янський районний суд м.Києва у вівторок, 5 квітня, ухвалив рішення залишити арешт на кошти у сумі понад 116 мільйонів гривень, що перебувають на банківських рахунках ПрАТ «Холдингова компанія «Енергомережа». 

Про це повідомляє прес-центр Національного антикорупційного бюро України. 

«Враховуючи доводи детективів Національного антикорупційного бюро України, слідчим суддею прийнято рішення залишити без задоволення клопотання «Енергомережі» про скасування арешту», - йдеться у повідомленні.

 Як повідомляв Укрінформ, 4 березня 2016 року було накладено арешт на банківські рахунки компанії ПрАТ «ХК «Енергомережа» в рамках розслідування кримінального провадження по факту привласнення службовими особами майна ВАТ «Запоріжжяобленерго».

Крім того, наприкінці січня - на початку лютого НАБУ подало 5 позовних заяв до Господарського суду м.Києва про визнання недійсними договорів щодо відступлення права вимоги боргів великих споживачів електроенергії на загальну суму понад 346 млн грн від ВАТ «Запоріжжяобленерго», в якому державі належить понад 60% акцій, на користь приватної структури ПрАТ «ХК «Енергомережа». Три з них вже задоволено.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-