У Фірташа заявили про перемогу в Стокгольмському арбітражі щодо ОПЗ

У Фірташа заявили про перемогу в Стокгольмському арбітражі щодо ОПЗ

Укрінформ
Стокгольмський арбітраж задовольнив позов Ostchem Holding Limited і прийняв рішення про заборону Одеському припортовому заводу до 31 серпня цього року відчужувати необоротні активи.

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії Group DF, до складу якої входить Ostchem Holding Limited.

"31 березня 2016 року Стокгольмський Арбітраж задовольнив клопотання Ostchem Holding Limited (входить до Group DF) і зобов'язав ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) до 31 серпня 2016 року утриматися від відчуження або обтяження будь-яким чином своїх необоротних активів", - зазначили в Group DF.

Як повідомили в компанії, Ostchem Holding Limited звернулася в Стокгольмський Арбітраж "для захисту своїх прав щодо боргів, сформованих ОПЗ перед підприємствами Групи, враховуючи значний обсяг вимог, приватизацію підприємства, що готується, і зростаючі ризики неповернення боргу".

Зокрема, в компанії Ostchem Holding Limited висловили занепокоєння збільшенням кредиторської заборгованості ОПЗ за рахунок залучення кредитів від державних банків.

"Єдиною метою Ostchem Holding Limited при зверненні в Арбітраж є повернення заборгованості ОПЗ за поставлений газ. Сума сформованого майже 3 роки тому боргу ОПЗ перед Ostchem Holding Limited (без урахування штрафів, пені та інших втрат) становить 193 мільйони доларів", - додали в Group DF.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-