Користувачі Картки киянина від Ощадбанку можуть сплачувати за компослуги без комісій

Користувачі Картки киянина від Ощадбанку можуть сплачувати за компослуги без комісій

Укрінформ
Починаючи з 12 березня користувачі Картки киянина від Ощадбанку можуть сплачувати за комунальні послуги без жодних комісій на сайті  КП ГІОЦ.

«Для Ощадбанку, що спільно з Київською міською державною адміністрацією реалізовує проект «Картка киянина», дуже важливим є подальший розвиток і вдосконалення цього корисного і необхідного для столичних мешканців соціального і платіжного інструмента. Наші клієнти зможуть без жодних комісій, без черг, у зручний для них час оплачувати комунальні послуги на сайті нашого партнера – ГІОЦ», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Щоб сплачувати за комунальні послуги на сайті «ГІОЦ», необхідно зареєструватись на сайті https://www.gioc.kiev.ua/.  Користувач Картки киянина отримає доступ до  особистого  кабінету, де необхідно додати свій об’єкт (ввести адресу проживання) та заповнити поля рахунку на сплату. Наступного робочого дня після сплати гроші надходять на рахунок виконавців комунальних послуг. Кожного місяця користувачам особистого кабінету надходитимуть рахунки-повідомлення про можливість сплати нових рахунків за ЖКП.

Антон Тютюн також повідомив, що наприкінці 2016 року Ощадбанк планує розпочати випуск безконтактних Карток киянина  на базі Visa payWave та MasterCard PayPass. Це значно розширить  можливості користувачів карток – вони зможуть розраховуватись карткою через безконтактні термінали в торговельній мережі та транспорті. Нагадуємо, що у 2015 році Ощадбанк  разом з партнерами реалізував можливість безконтактної оплати проїзду  в київському метро, фунікулері та швидкісному трамваї.

Отримати Картку киянина можна у столичних відділеннях Ощадбанку за наявності паспорта та ідентифікаційного коду.

Картка киянина – багатофункціональна платіжна картка для персоніфікування мешканця Києва та користування певними видами соціальної підтримки, послуг та сервісів.

Детальніше про Картку киянина ТУТ.

Прес-служба Ощадбанку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-