Після цін на бензин Демчишин взявся за газ

Після цін на бензин Демчишин взявся за газ

Укрінформ
Найбільше скарг до Міненерго надходить щодо рахунків на газ, зокрема, спекуляції довкола соціального ліміту в обсязі 1,2 тисячі кубометрів, а також стосовно низької якості газу. 

Про це заявив у п'ятницю на селекторній нараді міністр енергетики та вугільної промисловості  Володимир Демчишин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У рамках міністерства спільно із НКРЕКП створюється робоча група, яка відслідковує скарги, що нам надходять. Це були скарги по рахунках, які виставляють облгази, там є різні проблеми, і ми це обговоримо сьогодні. Це й використання соціального ліміту в 1200 кубічних метрів, і як він використовується різними облгазами у виставленні рахунків. І також, у першу чергу, це якість послуги, яку вони надають», - зазначив Демчишин.

За його словами, дуже багато скарг надходять на якість газу, його калорійність.

«Я хотів би повернутися до тих змін, яких ми очікуємо від суб'єктів ринку. Із 1 жовтня почав діяти Закон України «Про ринок газу». Основна філософія цього ринку - захист прав та інтересів споживачів. Я хотів би звернути на це увагу облгазів та інших суб'єктів ринку», - сказав Демчишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-