У Туреччині безплатно роздали продукти, призначені на експорт до Росії

У Туреччині безплатно роздали продукти, призначені на експорт до Росії

Укрінформ
Муніципалітет міста Кадирли в Туреччині через заборону в РФ турецьких товарів роздав усім бажаючим 20 тонн свіжих овочів і фруктів, раніше призначених на експорт у Росію.

Як повідомляє газета Hurriyet, овочі і фрукти вартістю 35 тис. турецьких лір (близько 12 тисяч доларів) скуповували у місцевих фермерів.

За словами мера Кадирли Омера Тархана, муніципалітет спочатку хотів закликати громадськість купити місцеві продукти, щоб підтримати місцевих фермерів. Але пізніше в рамках Тижня місцевих товарів свіжі овочі і фрукти, від яких відмовилася Росія, людям роздали безплатно...

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв 1 грудня підписав розпорядження про затвердження нових санкцій проти Туреччини через збитий турецькими ВВС російський бойовий літак, нагадує LB.ua.

До списку сільськогосподарської продукції, яку Росія не імпортуватиме з Туреччини, починаючи з 1 січня 2016 року, увійшли помідори, цибуля, виноград і яблука, а також куряче м'ясо. Туди не ввійшли лимони і нут - два продукти, які Росія імпортує з Туреччини у великих кількостях.

Фото: DHA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-