Пивоварський похвалився, як вивів

Пивоварський похвалився, як вивів "Укрзалізницю" з політичних ігор

Укрінформ
З першого грудня запрацювала нова, позбавлена політичного впливу, корпоратизована "Укрзалізниця".

Про це заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, звітуючи про виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього року я зробив все можливе, щоб забрати "Укрзалізницю" з політичних ігор, не допустити, щоб "Укрзалізниця", один з ключових елементів економіки країни, була політичним інструментом. У кінці року я роблю все можливе не лише для того, щоб "Укрзалізниця" не була частиною політичних ігор, а щоб також відійшла від міністерства", - сказав міністр.

Він зазначив, що завдяки запровадженню нової прозорої процедури закупівлі в "Укрзалізпостач" вдалося заощадити кількасот мільйонів гривень.

"Прийшов новий керівник, з новими підходами, морально-етичними нормами, вдалося заощадити суттєві гроші. Виключно за рахунок внутрішніх ресурсів, не залучаючи кредитні кошти, компанія змогла направити додатковий мільярд гривень власних коштів на четвертий квартал на капітальні інвестиції", - повідомив міністр.

Він наголосив, що зміни вже невідворотні. "Міністерство зробило все можливе, щоб "Укрзалізниця" запрацювала по-новому, для того, щоб в "Укрзалізниці" були нові можливості розвитку", - додав Пивоварський.

Крім того, міністр повідомив, що уряд уже схвалив законопроект про залізничний транспорт та найближчим часом передасть його до Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-