Завод, що входить до складу Укроборонпрому,  модернізуватиме вертольоти

Завод, що входить до складу Укроборонпрому, модернізуватиме вертольоти

Укрінформ
Державне підприємство «Завод 410 цивільної авіації», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», розпочне модернізацію нового для працівників виду техніки - вертольоту Мі-8Т до типу Мі-8МСБ.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому" з посиланням на очільника заводу цивільної авіації Сергія Подрєза.

"В Україні є чудові можливості ремонтувати та модернізувати вертольоти, і це робитимуть саме тут.  Програма модернізації була розроблена з метою імпортозаміщення російських комплектуючих - відтепер Україна власними силами буде оновлювати свій авіапарк», - йдеться в повідомленні.

В "Укроборонпромі" зазначають, що завдяки успішному виконанню програми імпортозаміщення було ухвалене рішення створити на базі «410-го» заводу окремий спеціальний підрозділ «Укроборонпрому». Його головне завдання - виробництво необхідних комплектуючих та впровадження новітніх розробок для повної незалежності від РФ.

Нагадаємо, що одразу після передачі фінальної партії модернізованих літаків ВПС Індії, ДП «Завод 410 ЦА» підписав новий контракт з Військово-повітряними силами Єгипту. ДП «410 завод цивільної авіації» надає широкий спектр послуг з ремонту та сервісного обслуговування літаків Ан-24, Ан-26, Ан-30, Ан-32, а також двигунів Д-36.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-