Законопроект про скасування ВЕЗ

Законопроект про скасування ВЕЗ "Крим" вже у Раді

Укрінформ
У Верховній Раді зареєстрований проект закону про скасування вільної економічної зони "Крим".

Про це йдеться на сайті парламенту.

Ініціатором проекту закону про визнання таким, що втратив чинність, закону "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" виступив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

Наразі тексту документа на офіційному сайті Ради ще немає. Останній етап проходження проекту закону – 4 листопада передано на розгляд керівництву.

Раніше глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявляв, що Президент Петро Порошенко обіцяв переглянути закон про вільну економічну зону в Криму.

Уповноважений Президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв наголошував, що "не може бути окупована територія вільною економічною зоною – це зона, де панують бандити і немає жодних законів".

"У нас відбулось обговорення можливості скасування цього закону, але позиція така, що скасувати його відразу не можна, є якісь відносини з російською стороною", - сказав Джемілєв на прес-конференції 29 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-