На Донеччині Волкер побачив високу людську ціну, яка вже заплачена українцями у  війні

На Донеччині Волкер побачив високу людську ціну, яка вже заплачена українцями у війні

Укрінформ
В Донецькій області Спеціальний представник Державного Департаменту США з питань України Курт Волкер побачив високу людську ціну, яка вже заплачена українцями у  війні.

Про це він заявив після відвідування Авдіївки у неділю під час спілкування з журналістами  на одній з площ Краматорська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я побачив дуже високого рівня людську  ціну, яка була заплачена. І це потрібно розв’язати», - сказав  Волкер. Та зазначив, що його спостереження тут – «надзвичайне страждання, є вбиті люди, є поранені люди, знищені, або пошкоджені школи, лікарні, знищена економіка, промисловість».

Також він додав, що і на окупованої теріторії України страждають люди, які стали заручниками сьогодні. «Я би також зазначив, що не тільки висока людська  ціна на цій стороні лінії розмежування, але токаж висока людська ціна на окупованої теріторії. Люди, які там проживають, заслуговують на краще», - сказав Волкер.

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня проходив офіційний візит представників Держдепу США на чолі із спецпредставником по Україні Куртом Волкером до району проведення АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-