Стан підлітка, пораненого внаслідок обстрілу бойовиками Кам'янки, задовільний – поліція

Стан підлітка, пораненого внаслідок обстрілу бойовиками Кам'янки, задовільний – поліція

Укрінформ
Стан 14-річного підлітка, пораненого внаслідок обстрілу бойовиками Кам'янки, задовільний, він отримує необхідне лікування у шпиталю в Покровську.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області.

«Покровські правоохоронці відвідали хлопчика, якго вчора було поранено під час обстрілу... . Наразі стан хлопчика задовільний, він отримує необхідне лікування», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці уточнили, що 14-річний підліток знаходився на власному подвір’ї та слухав музику, коли раптово почався обстріл, хлопчик отримав осколкові поранення та був госпіталізований до військового шпиталю, розташованого в Покровську. Сьогодні його відвідали поліцейські, які принесли гостинці та дізнались яка допомога потрібна родині.

На порозі лікарні поліцейських зустрів батько хлопчика. Він розповів поліцейським: «Дякувати Богу, мій син живий. Лікарі витягли в нього з голови, грудної клітини та ніг кілька осколків. Мій Микита дуже любить грати у футбол і першим його запитанням було – чи зможе він займатися спортом. Лікарі нас втішили, сказали що рани не глибокі і скоро син зможе бігати».

Також чоловік зазначив, що їхнє село, в якому зараз мешкає біля 300 чоловік, в цьому році обстріляли вперше, а от в минулому обстрілів було чимало. Люди повиїжджали, але більша частина селян залишилася. У двір до Микити також минулого року прилетів снаряд, було пошкоджено дах та фасад будинку. Батько хлопчика сказав, що і тоді вони не ховалися по підвалах, просто в будинку перечікували обстріли.

У лікарні хлопчик охоче спілкувався із правоохоронцями, розповів їм, що любить спорт, добре навчається в школі, яка знаходиться в сусідній Красногорівці та в цьому році закінчив 9 класів. Підліток мріє стати військовослужбовцем, щоб захищати Україну від ворогів.

«Я хочу, щоб скоріше закінчилася війна і настав мир у нашій країні. І ми з друзями мали змогу гуляти вулицями рідного села, не чекаючи «чергових прильотів», які руйнують наші домівки, калічать людей. Мир і спокій на Україні – це моя найголовніша мрія», - зазначив поранений Микита.

Прощаючись, правоохоронці побажали хлопчику скорішого одужання та запросили його в гості до Покровського відділу поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області внаслідок обстрілу бойовиками села Кам’янка Ясинуватського району ввечері 8 червня був поранений 14-річний підліток, якого госпіталізували у Покровськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-