Відновлено електропостачання водопровідної насосної станції в Тельманове – «Вода Донбасу»

Відновлено електропостачання водопровідної насосної станції в Тельманове – «Вода Донбасу»

Укрінформ
У Донецькій області, на території проведення АТО, відновлено електропостачання водопровідної насосної станції в селищі Тельманове.

Про це в середу повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу», одним з об'єктів якої є водопровідна насосна станція (ВНС) третього підйому в Тельманове.

«Сьогодні о 13.25 відновлено електропостачання водопровідної насосної станції Тельманівського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства. Подача води в смт Тельманове та села Запорожець і Цибулеве відновлена», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, вночі з 16 на 17 травня у зоні обстрілу перебувала водопровідна насосна станція (ВНС) третього підйому Тельманівського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства. Осколками боєприпасів пошкоджені вікна та двері у приміщенні насосної станції, покрівля на трансформаторній підстанції і лінія електропередач 10 кВ, від якої здійснюється електропостачання ВНС. Була зупинена подача води смт Тельманове та селах Цибулеве і Запорожець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-