Прем’єр доручив соцслужбам Авдіївки подбати про дітей і людей похилого віку

Прем’єр доручив соцслужбам Авдіївки подбати про дітей і людей похилого віку

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів в Авдіївці екстрену нараду через загострення ситуації в районі.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні відвідав місто Авдіївка, де провів засідання оперативного штабу з врегулювання надзвичайних ситуацій. На засіданні також були присутні віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін", - зазначається у повідомленні.

На нараді були заслухані керівники Донецької обласної державної адміністрації та керівники усіх служб міста.

Станом на зараз ситуація в Авдіївці  складна, але контрольована. Вдається зберігати тепло у будинках, але відновлення постачання електроенергії неможливе без припинення вогню.

Гройсман доручив соціальним службам відвідати усіх людей похилого віку і за потреби забезпечити їх гарячим харчуванням, а також забезпечити роботу однієї школи, яка працює на твердому паливі, де б діти могли перебувати протягом світлового дня.

Також було доручено ДСНС у співпраці з місцевим водоканалом затвердити графіки та забезпечити підвезення питної та технічної води в усі подвір'я міста, у разі необхідності розгорнути додаткові місця для обігріву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-