Вибори у об’єднаних громадах – новий етап розвитку на Донеччині

Вибори у об’єднаних громадах – новий етап розвитку на Донеччині

Укрінформ
Сьогодні проведення адміністративно-територіальної реформи, децентралізації в Донецькій області є більш важливим завданням, ніж для інших областей України.

Про це повідомляє Донецька ОДА.

В той час, коли частина області тимчасово окупована російськими терористичними військами, і агресор пропонує нам федералізацію, то ми маємо дати гідну відсіч децентралізацією.

Постановою Центральної виборчої комісії № 437 від 7 жовтня 2016 року «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 18 грудня 2016 року» призначено вибори в трьох об’єднаних територіальних громадах: у Соледарській міській громаді Бахмутського району, Іллінівській сільській громаді Костянтинівського району та Миколаївській міській громаді Слов’янського району.

Станом сьогодні, у Соледарській міській ОТГ зареєстровано 16618 виборців, які зможуть здійснити своє волевиявлення на 18-ти виборчих дільницях. 7873 виборців та 26 виборчих дільниць зареєстровано  в Іллінівській громаді. А в Миколаївській ОТГ у 26 виборчих дільницях проголосують12835 виборців.

Шановні донеччани, вибори у громадах – це наш шанс змінити своє життя на краще. Просимо вас відповідально поставитись до цієї можливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-